Hartige Ronde Suisse


Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 min

Ingrediënten:

  1. 1 rol bladerdeeg
  2. 5 plakken gerookte zalm
  3. Eén handvol rucola
  4. Kruidenkaas
  5. 100 gr krenten
  6. Verse dille
  7. Courgettes in slierten
  8. Limoen
  9. Rode ui dungesneden
  10. 3 el sesamzaadje
  11. 1 eigeel, losgeklopt met wat water
  1. Verwarm de combi-stoomoven voor op stand hetelucht 220°C.
  2. Leg het bladerdeeg op het werkblad en bedek deze met een strook gerookte zalm.
  3. Verdeel hier over de slierten courgette en de dungesneden rode ui.
  4. Besprenkel dit met limoensap.
  5. Rol het bladerdeeg op tot een rol en snij deze in plakken van ongeveer 2 cm.
  6. Bestrijk deze rondom met het losgeklopte eigeel.
  7. Strooi de sesamzaadjes over de bladerdeegrolletjes.
  8. Verdeel de zalmrolletjes over de bakplaat.
  9. Zet de bakplaat in het midden van de oven.
  10. Bak 15 à 20 minuten tot het bladerdeeg goudbruin is op stand hetelucht 220°C. Gebruik de laatste 3 minuten de functie stoom toevoegen zodat er gepulseerd stoom wordt toegevoegd aan het bakproces.
  11. Garneer af met de kruidenroomkaas, dille en rucola.

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *