Disney Illustrator combineert Star Wars en Calvin & Hobbes


Brian Kesinger is een Amerikaanse illustrator, auteur en animator die al meer dan 20 jaar voor Walt Disney Studios werkt, maar zijn werk buiten de filmwereld maakt fans van Star Wars en Calvin & Hobbes enthousiast: hij mengt het verhaal van George Lucas met Calvin & Hobbes, en het werkt perfect.

“Als kind in de jaren ’80 ben ik opgegroeid met een vast dieet van Disney, Star Wars en stripboeken, dus het was echt een droom die uitkwam om aan zoveel fantastische films en projecten te werken,” vertelde Brian aan The Verge. Kesinger gaf toe dat hij Bill Watterson, de maker van Calvin & Hobbes, diep bewonderde. ‘Ik was altijd verbaasd over hoe hij alles kon tekenen, van schattige opgezette tijgers tot woeste dinosaurussen die straaljagers besturen. Zijn inktstijl leek zo ongedwongen en los en toch waren de tekeningen zo solide. ”

“Ik ben niet de eerste die Calvin & Hobbes combineert met popcultuur”, zei de artiest die aan Wreck-It Ralph, Tangled en Tarzan heeft gewerkt. ‘[Maar] ik denk dat het verschil hier is dat ik een beetje dieper op het idee ben ingegaan. Toen ik eenmaal de vergelijking maakte dat Kylo Ren waarschijnlijk een moeilijk kind was, net als Calvijn, resoneerde het echt met mensen. De metafoor werd gestold toen ik de denkbeeldige vriend van Darth Vader Kylo maakte. “

Klik op een afbeelding hieronder om een ​​grotere te zien.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *